Сортувати статті за: датою | популярністю | відвідуваністю | коментарями | абеткою
Інформація до новини
  • Переглядів: 14
  • Автор: Moderator
  • Дата: 11-06-2015, 23:00
11-06-2015, 23:00

Органічна Україна

Категорія: Харчова промисловість

Загальнопоширений у європейських країнах та США органічний спосіб життя набуває сьогодні популярності й в Україні. Українці нарешті замислилися над власним здоров`ям і потроху починають збагачувати раціон продуктами, вирощеними природним шляхом.
Органічна Україна
Інформація до новини
  • Переглядів: 301
  • Автор: Moderator
  • Дата: 30-03-2015, 11:14
30-03-2015, 11:14

Молочний шлях

Категорія: Харчова промисловість

Міні-молокозаводи з’явилися в Україні порівняно нещодавно. Проте за декілька років невеликі і відносно дешеві комплекси вже встановили у багатьох містах і селах. Подібні «домашні» фабрики із переробки молока мають кілька суттєвих переваг.
Молочний шлях
Інформація до новини
  • Переглядів: 316
  • Автор: Moderator
  • Дата: 15-03-2015, 23:54
15-03-2015, 23:54

5 хвилин на обід

Категорія: Харчова промисловість

Що приготувати та чим нагодувати сім'ю? Такі питання хвилюють чи не кожну господиню. Але тепер не обов’язково стояти годинами біля плити. Сьогодні є чимало пропозицій приготування їжі усього за 5 хвилин.
5 хвилин на обід
Інформація до новини
  • Переглядів: 175
  • Автор: Moderator
  • Дата: 15-03-2015, 22:17
15-03-2015, 22:17

У пошуках істини

Категорія: Харчова промисловість

Останнім часом в Україні набуває популярності так званий «винний» туризм. Цілком закономірно, що цей напрям поступово приживається на наших теренах, адже ми маємо багаті традиції виноградарства. В нашій державі є декілька місць, куди можуть поїхати поціновувачі одного з найстаріших напоїв у світі.
У пошуках істини

Інформація до новини
5-05-2013, 10:09

Великдень на ПАТ "КиївХліб"

Категорія: Харчова промисловість

На одному з підприємств компанії "КиївХліб",хлібокомбінаті №10 готуються до свята Великодня. Як саме? Дивіться у нашому відеосюжеті.



Світлана Зарицька

Мітки до статті: КиївХліб, Великдень

Інформація до новини
24-03-2013, 00:01

Цукерки для схуднення

Категорія: Харчова промисловість

Викладач Луганського національного університету імені Тараса Шевченка винайшов шоколадні цукерки, які не тільки дозволяють ласунам не набирати зайву вагу, але навіть допомагають організму спалювати зайві калорії.

Цукерки для схуднення

Мітки до статті: винахід, цукерки, шоколад

Інформація до новини
  • Переглядів: 1015
  • Автор: Ruslana Sohina
  • Дата: 28-01-2013, 14:59
28-01-2013, 14:59

Рецепт здорового харчування від українських науковців

Категорія: Харчова промисловість

Учені Луганського національного університету імені Тараса Шевченка створюють нові харчові продукти, використовуючи білок мідій та вітаміни, що містяться у водоростях. Відтепер всю їхню користь можна отримати не споживаючи морепродукти у великій кількості . Речовини міститимуться в концентрованому вигляді в хлібі, соусах та інших харчових продуктах, що вже стали звичними для нашого раціону.
Рецепт здорового харчування від українських науковців

Мітки до статті: мідії, хліб, Луганський національний університет ім. Т. Шевченка

Інформація до новини
  • Переглядів: 2124
  • Автор: Moderator
  • Дата: 28-10-2012, 13:00
28-10-2012, 13:00

Фонтан солодощів від українського виробника

Категорія: Харчова промисловість

Одні куштують шоколад до чаю, інші – на свято, а деякі – просто для гарного настрою. Produced.in.ua вирішив поцікавитися, якій солодкій торговій марці українці надають перевагу. Результат виявився вельми втішним: більше половини опитаних підтримують саме вітчизняного виробника й вважають солодощі Roshen найсмачнішими. І не дарма, адже однойменна Міжнародна кондитерська корпорація є одним з найбільших солодких виробників не лише в Україні, а й у Європі.

Фонтан солодощів від українського виробника

Мітки до статті: Roshen, Логістичний центр, Вінницький фонтан

Інформація до новини
  • Переглядів: 1518
  • Автор: Moderator
  • Дата: 17-10-2012, 12:06
17-10-2012, 12:06

Українець винайшов їстівну плівку для продуктів

Категорія: Харчова промисловість

Співробітник Інституту рослинництва ім. Юр'єва Сергій Тимчук розробив плівку, яку можна вживати разом з продуктами харчування. Вчені із США, Німеччини, Японії і Фінляндії вже довгий час намагалися вирішити проблему утилізації пакувальних матеріалів, та врешті-решт українцю це вдалося аж за 15 років роботи.

В основу їстівної плівки він використав крохмаль кукурудзи, де амілоза займає 50-60%. У порівнянні зі звичайним крохмалем, кукурудзяний є значно міцнішим.
Українець винайшов їстівну плівку для продуктів

Мітки до статті: їстівна плівка, нові технології

Інформація до новини
15-07-2012, 20:46

Одеські вина - на міжнародній International Wine Fair

Категорія: Харчова промисловість

Приємно усвідомлювати, що українські вина компанії Shabo ( названої в честь одеського села Шабо) здобули перемогу у 5 номінаціях на міжнародній виставці вин International Wine Fair у Лондоні.

Одеські вина -  на міжнародній International Wine Fair
Назад Вперед
^